Gullholmen Fyrvokteren

src=http://www.oslofjorden.org/portal/pls/portal/docs/1/1688001.JPG

 Ser du ikke bilder over? Klikk her 

Fyrvokteren er åpen: 21.april - 8.oktober 2017

Gullholmen - KART

src=http://www.oslofjorden.org/portal/pls/portal/docs/1/40005.JPG

12

Vann

 Drikkevann i spring.

Øy uten båt

Gullholmen Fyr ligger idyllisk til utenfor Jeløya, Moss. Det jobbes med å pusse opp alle bygningene, men i foreløpig er den største bygningen ferdig oppusset og kalles Fyrvokteren. Det er 12 sengeplasser fordelt på 5 rom, i tillegg er det tilgjengelig fire feltsenger. Det er stor stue/oppholdsrom, og kjøkken med alt utstyr. Det er innlagt vann, men utedo. Ute på tunet er en friluftsgrill og bord/benker. Det anbefales en tur opp i det gamle fyrlyktrommet - her er fantastisk utsyn utover fjorden og skipstrafikken i Oslofjorden. Det er også montert friluftsgrill og bord/benker i nordbukta.

Fuglereservat

Det er sjøfuglreservat på øya, og ferdselsforbud i reservatet i perioden 15. april til 15. juli.  Det er godt skiltet, så vis hensyn til hekkende fugl.  Vi er avhengig av at alle respekterer ferdselsforbudet og viser hensyn, for at allmenheten fortsatt skal få tilgang til dette flotte stedet. 

 

Transport
Det er mulig å bruke egen båt ut, men man ligger på eget ansvar, svært værhardt på begge sider. Det er en bøye til akterfortøyning.men som benyttes av tilsynsvakter i sommerferien. Følg med på værvarsel, vinden snur ofte i løpet av døgnet om sommeren. Ved varsel om sterk vind anbefales ikke egen båt. Liten båt kan evt. trekkes opp på stranden, er også mulig med kajakk. NB. Trekkes båt opp på stranden må den fortøyes godt, da store bølger fra båttrafikk kan dra båten ut.

For evt. transport, send sms til 91331325 eller 90995020. NB ved Tronvikstranda er det nå parkeringsforbud på nattestid. Alternativ parkering er ved Refsnesstranda litt lenger nord.  Avtal hentested med båtfører.

For transport fra Vestfold er det mulig å bestille skyss med Fjordtaxi AS, tlf 48314448 dersom dere er en gruppe, http://www.fjordtaxi-faerder.no/. Ta kontakt med firmaet i god tid for avtale og pris.

Se hva som er ledig og start bestilling

Se hva som er ledig /
start booking.
NB: Om du vil sjekke hva som er ledig, avbryter du før betaling

Fakta om Gullholmen Fyrvokteren
  • Ytre Fjord øst
  • 2400 kr
  • 12
  • 2000 kr
Underliggende enheter (rom / sengeplasser)
Enhet
Leiepris
Medlemspris
Sengeplasser
Gullholmen Fyrvokteren 2400 kr 2000 kr 12
Rom og utstyr inne
Ta med glasshåndkle og bordklut
Drikkevann Begrenset mengde. Spar på vannet.
Strøm
Fullt utstyrt kjøkken
Vedovn/peis, ta med ved
Ta med laken, putetrekk og sovepose (NB! det er IKKE dyner på hytta)
Rengjøringsutstyr
Dusj Myntapparat ta med 10-kr mynter
Søppel Medbringes til land
Oppvaskmaskin
Rom og utstyr ute
Lite tilgjengelig for bevegelseshemmede
Utedo
Grill
Badeplass
Nøkkel - Se kvitteringsmail du får etter booking!
Brygge/bøye Øya ligger værhardt til.
Spesielle hensyn Deler av øya er naturreservat.
Ved spørsmål kan du ringe oss på: 67 55 49 90 - eller Ytre fjord vest: 95 44 57 40 E-post:oslofjf@online.no   Kontortid man - fre 0800 - 1600