Tjønneberget

Når utsikten teller

 Ser du ikke bilder over? klikk her

Tjønneberget er åpen fra 21. april  - 29. oktober 2017

Tjønneberget - KART

src=http://www.oslofjorden.org/portal/pls/portal/docs/1/40005.JPG

  17

Vann

  Springvann       Fastland                 

Tjønneberget ligger fantastisk til med utsikt mot Færder Fyr og verdens ende: Hytta har 6 soverom med tilsammen 17 sengeplasser og kan fint benyttes av to familier, to stuer, ett romslig kjøkken med alt utstyr. Rommene har fått navn: Del 1: Sandø (4) og Færder (3). Del 2: Kløvningen (2), Uleholmen (3), Verdens Ende (3), Brøtsø (2). Det er 2 toaletter  i hytta, en i hver "del" (et HC toalett). Det er imidlertid kun 1 dusj. Det er mulig å leie halvparten av hytta (to soverom, eller 4 soverom).  Fellesrom (to stuer og kjøkken og uteplass) og dusj deles da med andre leietakere. Det er to  kjøleskap merket del 1 og del 2, en felles liten fryseboks. Kjøkkenbord har sitteplass til 12, men ekstra bord kan settes til.

Ny opparbeidet uteplass nord for hytta, i le for sønnavind!

Stedet er et samarbeidsprosjekt med Tønsberg og Omegn Turistforening, som har vaffelsalg i underetasjen på dagtid lørdag og søndag, fra kl 10.00 om formiddagen. Leier man hele hytta fra fredag til lørdag, har man tilgang til møterommet fram til kl 10 neste formiddag, men ingen tilgang fra lørdag til søndag. Området er mye brukt til turgåing, så på fine dager kan det være mye folk i området.  Toalett for turbrukere er enten hos Turistforeningen, eller utetoalett ca. 60m nedenfor hytta. Kystledens brukere kan leie underetasjen, som heter MØTEROM.  Møterommet har eget toalett og kjøkken.  NB! For å komme til møterommet, må man ut og rundt huset.  Det er ingen trapp mellom de to etasjene. 

Bygningen var tidligere forsvarets eiendom, og bemannet året rundt. I dag er hytta pusset opp, og fremstår som en attraktiv perle i et flott turområde. Utsikten er fantastisk og anbefales en sommerkveld! Kort tur til nydelig sandstrand i lun bukt. Også mange spennende kriker og kroker og huler for barn. Gode turmuligheter, bl.a mot Hvasser, hvor det også er merket en kyststi-rundløype.
Vi anbefaler også en tur til Besøkssenter Færder Nasjonalpark på Verdens Ende, og den spennende utstillingen "På Kanten av havet.

Området rundt hytta er bratt, og med mange glatte svaberg, så det er viktig å ha fokus på sikkerhet!  Fin tur til Sandøsund som har yrende liv om sommeren. Butikk, restaurant, galleri, fiskebutikk, bakeri.

Transport

Det er bilvei helt fram, men få parkeringsplasser.  Veien går forbi en rekke hytter, vi oppfordrer til å vise hensyn og kjøre minst mulig! Dagsturgjester må parkere på Krøkle, parkeringsplassen er merket videre sydover ved avkjøring til Tjønneberget.

Se hva som er ledig og start bestilling

Se hva som er ledig /
start booking.
NB: Om du vil sjekke hva som er ledig, avbryter du før betaling

Fakta om Tjønneberget
  • Ytre Fjord vest
  • 2429 kr
  • 17
  • 1900 kr
Underliggende enheter (rom / sengeplasser)
Enhet
Leiepris
Medlemspris
Sengeplasser
Del 1, Sandø(4), Færder (3) 1100 kr 880 kr 7
Del 2, Kløvningen(2), Uleholmen(3), V. Ende(3), Brøtsø(2) 1244 kr 995 kr 10
Underetasje, MØTEROM 300 kr 240 kr 0
Rom og utstyr inne
Ta med glasshåndkle og bordklut
WC Ta med toalettpapir
Drikkevann
Strøm
Fullt utstyrt kjøkken Oppvaskmaskin
Rengjøringsutstyr
Dusj 1 dusj
Sengetøy/lakenpose Sommerdyner og puter er på hytta
Tillatt med kjæledyr Gjester som har med kjæledyr bør disponere hele hytta
Oppvaskmaskin
Rom og utstyr ute
Grill Fellesgrill. (stor tønnegrill)
Badeplass Sandstrand ca 20 min å gå, 10 min til vannet
Ved spørsmål kan du ringe oss på: 67 55 49 90 - eller Ytre fjord vest: 95 44 57 40 E-post:oslofjf@online.no   Kontortid man - fre 0800 - 1600