Vestli uten bil

Kollektivt: Buss 631 mot Fagerstrand tar deg fra Nesoddtangen med fergeforbindelse fra Akerbrygge flere ganger i timen.. Ned fra bussholdeplassen på veien er det en snau kilometer, men det er bratt.

Egen båt: Det er grunt utenfor hytta og ikke veldig godt egnet for fortøying av egen båt.

Kajakk: Det er ingen problem å komme til Vestli i kajakk. Steinstrand og en (svært grunn) molo rett ved. Hele øygruppen Steilene er fin å utforske, eller om du ønsker er lenger tur er Håøya og Bergholmen fine padlemål. Kystledhytter begge stedene.

Sykkel: Nesoddlandet er kuppert, men ikke verre enn at det er fult mulig å sykle. Med båtene til og fra Nesoddtangen til Aker brygge er det ikke vanskelig å komme med sykkel fra Oslo. Du kan sykle fine bakveier til Moss, hvor du kommer inn på nasjonal sykkelrute nr 1.

Gå til nærmeste kystledhytter: Ønsker du mer enn tre døgn på  friområdet Ommen er det to andre muligheter for kystledovernatting, Hovedhuset og Veslestua. Opp til Alværn brygge der robåten til Fyrsteilene ligger er det ca. 5 km.

 

 

 


Ved spørsmål kan du ringe oss på: 67 55 49 90 - eller Ytre fjord vest: 95 44 57 40 E-post:oslofjf@online.no   Kontortid man - fre 0800 - 1600