Ommen uten bil

Friområdet Ommen ( Hovedhuset og Veslestua)

Kollektivt: Buss 631 mot Fagerstrand tar deg fra Nesoddtangen med fergeforbindelse fra Akerbrygge flere ganger i timen. Ned fra bussholdeplassen på veien er det en snau kilometer, men det er bratt.

Egen båt: Kommer du med egen båt er det mulig å legge til ved brygga rett nedenfor husene. Vær vennlig og vis hensyn til kystledbåten som ligger fortøyd på samme sted.

Kajakk: Liten sandstrand nedenfor hytta. Et bra utgangspunkt er Alværn brygge (flytebrygger eller steinstrand), gratis parkering. Hele øygruppen Steilene er fin å utforske (har kystledhytte), eller om du ønsker er lenger tur er Håøya og Bergholmen fine padlemål. Kystledhytter begge stedene.

Sykkel: Nesoddlandet er kuppert, men ikke verre enn at det er fult mulig å sykle. Med båtene til og fra Nesoddtangen til Aker brygge er det ikke vanskelig å komme med sykkel fra Oslo. Du kan sykle fine bakveier til Moss, hvor du kommer inn på nasjonal sykkelrute nr 1.

Gå til nærmeste kystledhytter: Vestli ligger bare et par hundre meter fra hyttene på Ommen. Opp til Alværn brygge (Fyrsteilene) er det ca 5 km


Ved spørsmål kan du ringe oss på: 67 55 49 90 - eller Ytre fjord vest: 95 44 57 40 E-post:oslofjf@online.no   Kontortid man - fre 0800 - 1600