Fulehuk uten bil

 

Kollektivt: Det går ikke fast rutebåt til øya, men det er mulig å ta taxibåt. Tog eller buss til Tønsberg, derfra taxibåt.

Egen båt: Det er ikke mulig å legge til med egen båt.

Kajakk: Du kan padle til Fulehuk, men husk at de er langt ute og at det er en del svell og at det kan være litt vanskelig å komme i land. Helt sør på øya er det en naturlig kløft i fjellet du kan bruke som landingsplass. Flere steder fra Nøtterøy, f.eks. Årøysund er egent som startsted. Relativt lange strekninger er over åpen sjø. Ca. 10 km ut. Alternativ rute er fra båthavna på Fjærholmen. Herfra kan du padle langs Bolærne-øyene slik at strekningen med åpen sjø blir mindre, men turen i seg selv blir et par km lenger. Skal du overnatte på flere kystledhytter kan du padle til Ildverket eller Starbua.

Gå til nærmeste hytte: Benytter du deg av taxibåt kan du nå Kommandantboligen og Rønningen. Nærmeste hytte å gå til når du har kommet deg i land er Søndre Tenvik.

 

 

 


Ved spørsmål kan du ringe oss på: 67 55 49 90 - eller Ytre fjord vest: 95 44 57 40 E-post:oslofjf@online.no   Kontortid man - fre 0800 - 1600