Gokstadholmen uten bil

 

Kollektivt: Tog eller buss til Sandefjord. Derfra buss 168 til Ormestadvika. Robåt følger med når du leier, den ligger i Ormestadvika.

Egen båt: Det er mulig å komme med egen båt, brygge å fortøye i, rett nedenfor hytta.

Kajakk: Gode ilandstignings-/ startsteder flere steder, bl.a nedenfor Hovedhytta og ved brygga på østsiden av øya. Greit startpunkt på land er Ormestadvika, hvor også kan sette ut båt, om du har båt på henger. Gokstadholmen er et glimrende sted å begynne å padle. Her, innerst i Merfjorden, er det sjelden mye sjø og det er relativt lite båttrafikk. Den er fin å padle i, men ønsker du å padle til andre steder må den 8 km lange Mefjorden padles frem og tilbake.

Gå til nærmeste kystledhytte: Det er en gåtur på 3 -4 kilometer til robåten til Buerøya som ligger ved Sjøbakken camping. Om du ønsker flere enn tre dager på Gokstadholmen, er det 100 meter å gå, samt at du må bytte over båtene. Når du er på Gokstadholmen er det muligheter for en fin gåtur om du ror over til Hafallen som er et stort friområde rett øst for holmen.

 

 

 


Ved spørsmål kan du ringe oss på: 67 55 49 90 - eller Ytre fjord vest: 95 44 57 40 E-post:oslofjf@online.no   Kontortid man - fre 0800 - 1600