Buerøya uten bil

 

Kollektivt: Tog eller buss til Sandefjord. Derfra buss 168 til Håveien. Robåt følger med når du leier, den ligger ved Sjøbakken camping Derfra er det ca 400 meter ned til Sjøbakken, og derfra 100 meter å ro over til Buerøya.

Egen båt: Dersom man kommer med egen båt, er det flere brygger til å fortøye i på Buerøya. Har du båt på henger kan den settes ut i Roabukta (småbåthavna nord for Asnes på Vesterøya; følg skilt – 6 km fra
sentrum).

Kajakk: Det er ingen problem å komme til Buerøya i kajakk. Sandstranda rett nedenfor hytta er bra fin å gå inn på. Greit startpunkt for å komme ut hit er Tangenodden litt over en km nord for Buerøya.

Sykkel: Nasjonal sykkelrute nr 1 går gjennom Sandefjord. Fra Sandefjord sentrum er det en fin tur på ca 8 km ut til Sjøbakken camping der robåten ligger. Tar du deg tid til å sykle helt ut på spissen av Vesterøya får du en tur i flott natur med flere flotte strender og friområder.

Gå til nærmeste kystledhytte: Til Ormestadvika er det 3-4 km å gå. Da har du de to hyttene Hovedhytta og Drengestua på Gokstadholmen å velge mellom. Vesterøya har en flott kyststi. Ta deg tid til å utforsk dette flotte området!

 

 

 


Ved spørsmål kan du ringe oss på: 67 55 49 90 - eller Ytre fjord vest: 95 44 57 40 E-post:oslofjf@online.no   Kontortid man - fre 0800 - 1600