Vilkår for bestilling

Før du fullfører en bestilling av en kystledhytte må du lese gjennom og godta våre vilkår.Kystled

Alle kan booke seg inn på kystledhyttene, medlemmer i OF får rabatt (gjelder ikke hytter i Aust-Agder). Hyttene ligger i friområder og da må vi forvente at også andre vil ferdes i området. Vi oppfordrer alle til å vise hensyn til hverandre. All ferdsel, bruk av utstyr og områder skjer på eget ansvar. Gjester er selv ansvarlig for å innhente oppdatert informasjon om hyttene. Viktig informasjon kan endres fortløpende. Sjekk derfor linken på kvitteringen tett opptil avreise. Denne informasjon er også tilgjengelig på nettsidene under hver hytte.


Ankomst-/avreisetid
De fleste kystledhyttene har ankomsttid kl 1600 og avreisetid kl 1400. Du har selv ansvar for å orientere deg om ankomst- og avreisetid som gjelder for den hytten du skal besøke. Den finnes i viktig informasjon som følger med kvitteringen til hyttebestillingen. Vis hensyn til de andre gjestene og respekter tidspunktene.

Det er kun mulig å bestille samme hytte 3 døgn sammenhengende. Ønsker du lenger opphold kan du bestille flere hytter.

Rengjøring

Hyttene er selvbetjente og har kun tilsyn. Det betyr at du selv må passe på å rydde og vaske etter deg. Alle må ta ansvar for å holde hyttene i orden. Fjern alle matrester. Det skal ikke ligge igjen noe mat, heller ikke uåpnede poser/bokser. Konseptet kystled innebærer at alle må ta ansvar for å holde hyttene i orden.

Straffegebyr
Du skal forlate hytta i den stand du selv ønsker å komme til den. Hvis kystledhytta forlates i dårlig stand kan OF utstede straffegebyr på inntil kr 3000,-. Dette beløpet kan dog være større hvis det er snakk om kostbare reparasjoner.

Båt og redningsutstyr
Det følger med robåt til  de fleste kystledhyttene. Ta med egne vester. Mange brannstasjoner leier ut vester rimelig. Det er påbudt med godkjent flytevest i båt. Det er viktig at du fortøyer båten forsvarlig da det fort kan blåse opp og båten kan bli ødelagt. Vis sjøvett. Ha respekt for været. OF kan utstede straffegebyr på inntil kr 3000,- for uforsvarlig håndtering av båten, og mer hvis det er snakk om kostbare reparasjoner.

Bruk av båtene skjer på eget ansvar, og enhver gjest er selv ansvarlig for at all bruk av båt skjer under forsvarlige forhold.

Brannsikkerhet

Kystledhyttene er utstedt med brannslukningsutstyr og utgangsskilt. Noen hytter har montert utvendig brannstiger. Det er viktig at gjestene tar ansvar for å gjøre seg kjent med dette ved ankomst. Se informasjon i den enkelte hytte. Husk også å sjekke at det er batteri i røykvarslerene.

Utstyr

Våre hytter er innredet med nødvendig ustyr for å overnatte. Alle må ha med eget laken, putevar, teppepose eller sovepose.
Kystledhyttene er nødvendig utstyrt for matlaging. Noen hytter har ikke strøm. Det vil eventuelt stå tydelig i viktig informasjon som følger med kvitteringen til bestillingen og informasjonen på nettsidene våre.

Kvittering
Når bestillingen er fullført vil du motta en kvittering til den e-posten du har oppgitt. I dette kvitteringsbilde vil det være en link til viktig informasjon for den bestilte hytta. Alle våre gjester må lese viktig informasjon. Der står det om nøkkelutlevering, adkomst, vann, strøm  og evt. andre forhold som er viktig å vite om i forhold til oppholdet på hytta.

Avbestillingsregler
1. Ved avbestilling mer enn 30 kalenderdager før ankomstdato må 15% av leiebeløpet betales.
2. Ved avbestilling mellom 30 og 14 kalenderdager før ankomst må 50% av leiebeløpet betales.
3. Ved avbestilling senere enn 14 kalenderdager før ankomst må hele leiebeløpet betales.
4. Fakturagebyr refunderes ikke og må betales i tillegg til beløpene ovenfor.
5. Ved sykdom vil normalt reiseforsikring dekke påløpte kostnader.

Betaling
Hovedregelen er at du betaler med bankkort ved bestilling. Velger du å få tilsendt faktura må denne betales senest på forfallsdag. Det legges til et fakturagebyr. Ved for sen betaling blir fakturaen sendt til inkasso.

Kjæledyr
På de fleste hyttene er det ikke tillatt med kjæledyr. Der det er tillatt er det opplyst om i viktig informasjon.

Tilbakemelding til OF om mangler
Vi ber alle besøkende ta kontakt med oss hvis det oppdages mangler under oppholdet.


Vi ønsker våre gjester et trygt og sikkert opphold på våre kystledhytter.


Ved spørsmål kan du ringe oss på: 67 55 49 90 - eller Ytre fjord vest: 95 44 57 40 E-post:oslofjf@online.no   Kontortid man - fre 0800 - 1600