Om du syntes vi gjør en viktig jobb...

Svelvikstrømmen


Da Svelvikstrømmen åpnet 23. mai var dette første hytta i Svelvik kommune. Hytta, som ble bygd som en stall i 1924, er tatt helt fra hverandre og puslet sammen til en herlig blanding av gammelt og nytt.
Ordfører i Svelvik, Andreas Muri stod for den offisielle åpningen på en heller regnværstung maidag. Men de ca. 30 gjestene som var invitert til seansen, var skjønt enig i at dette stedet er verd et besøk. Navnet Svelvikstrømmen er selvsagt ikke tilfeldig; fra hytta ser man utover Norges nest sterkeste saltvannsstrøm og livet som utspiller seg der.

Ordfører i Svelvik, Andreas Muri, stod for åpningen av den første kystledhytta i kommunen.
Hytta er finansiert med midler fra Sparebankstiftelsen DNB, spillemidler fra KUD, midler fra fylkeskommunen og selvsagt OFs egenandel. Svelvik kommune overrakk en gave på kr 50.000 på åpningsdagen. Midlene kommer godt med for å gjøre i stand et klenodium i trehusmiljøet i Svelvik. Kystledhytta har fått høy standard med dusj og wc og - en hytte som virkelig har sjel og sjarm.

Hytta er ikke helt ferdig innredet, men vi vet at den kommer til å bli vel verd et besøk. Hytta har flislagt bad og et lite, men praktisk kjøkken. Gjenbruk av de gamle materialene inne gjør den helt spesiell.

Hytta er åpnet for booking og med mulighet for overnatting fra sankthans.

Les mer om hytta og bestill deg en svelviktur

Publisert: 25-MAY-16 Utskriftsvennlig versjon
OSLOFJORDENS FRILUFTSRÅD - Vaterlandsveien 23 - 3470 Slemmestad- Telefon: 67 55 49 90 - E-post: oslofjf@online.no