Om du syntes vi gjør en viktig jobb...

Kandidater til Oslofjordprisen


Oslofjordprisen for 2018 deles ut årsmøte i april. Kandidater må være foreslått innen 15. januar 2018.

 

Formålet med å dele ut prisen er å sette fokus på den frivillige innsatsen og skape engasjement rundt frivillig arbeid innenfor friluftslivet. Oslofjordprisen er opprettet av Oslofjordens Friluftsråd.

Foreslå en kandidat – send oss en mail med begrunnelse for din kandidat!

Alle kan foreslå kandidater. OFs styre avgjør hvem som skal motta prisen, hva erkjentlighetsgaven skal inneholde og frist for innsendelse av forslag. Mottaker av prisen gis også et diplom. Prisen kan tildeles enkeltpersoner, grupper av personer, foreninger eller virksomheter. Vilkåret for å bli tildelt prisen er at mottaker har gjort en ekstraordinær innsats for friluftslivet i en eller flere av OFs medlemskommuner.

Den ekstraordinære innsats kan gjelde praktisk arbeid, aktivisering, nyskapning, informasjon eller andre bidrag som har styrket vilkårene for utøvelse av friluftslivet på en bemerkelsesverdig måte i OFs medlemskommuner. Som hovedregel deles prisen ut hvert år. Tildelingen skal fortrinnsvis skje på OFs årsmøter.

Tidligere vinnere:

Tidligere vinnere:

 src=http://www.oslofjorden.org/portal/pls/portal/docs/1/1904001.JPG

I 2017 fikk Arnt Moe prisen for hans årelange innsats – både som frivillig og gjennom Skjærgårdstjenesten - for friluftslivet og båtfolket i Fredrikstadskjærgården. les mer

width=490
Frivillig arbeid foregår i stort monn mange steder rundt om i Oslofjorden, som her i Brottet på Hvaler der Hvaler kulturvernforening pusser opp og drifter de tre kystledhyttene her. Foreningen fikk Oslofjordprisen i 2016.
 Les mer om tildelingen til Hvaler kulturvernforening


src=http://www.oslofjorden.org/portal/pls/portal/docs/1/1736004.JPG
Slik ser en av Oslofjordens ildsjeler ut. Eddie Andersen fra Nevlunghavn i Larvik på Havneberget, med utsikt mot Bramskjæra. Eddie har i en årrekke lagt ned stor innsats i området. Han var verdig mottaker av prisen i 2015 

 

Publisert: 15-DEC-17 Utskriftsvennlig versjon
OSLOFJORDENS FRILUFTSRÅD - Vaterlandsveien 23 - 3470 Slemmestad- Telefon: 67 55 49 90 - E-post: oslofjf@online.no