Fjorårets vinnerbilde fra Bakkeskjær. Foto: Oda Kristine Gram.

Nå er våren her for fullt, og de snart yrer det av liv på kystledhyttene rundt hele Oslofjorden! Er du en av den som skal besøke en kystledhytte denne våren? Del dine opplevelser fra turen med oss og send inn ditt beste bilde til vår fotokonkurranse!

 

Hva er Kystled for deg?

Kystled er ikke bare overnatting, men et utgangspunkt for friluftsliv og kystkultur. Det friske morgenbadet fra brygga, kaffekoppen i solveggen til et historisk bygg, fisketuren fra robåten, eller den store oppvasken etter kveldsmaten er alle flotte motiver som viser hva man kan vente seg når man besøker en kystledhytte.

Husk at det ikke alltid er sol og skyfri himmel og at gode bilder også kan tas i dårlig vær!

 

Slik deltar du

 Send dine beste bilder med kort, beskrivende tekst til foto@oslofjf.no , eller del bildene dine med oss på Instagram med emneknagg #kystled2021. for å delta i konkurransen.  Fristen for å sende inn bidrag til oss er mandag 7. juni.

 

Premier og publisering

OF velger ut en vinner som premieres med et gavekort på kr. 2500,- som kan brukes på et stort utvalg av våre kystledhytter*. Vinnerbildet blir presentert på sosiale medier og på nettsidene våre når konkurransen er avsluttet.

Regler

  • – Bildene må være tatt i forbindelse med ditt opphold på en kystledhytte.
  • – Du kan kun delta med bilder du selv har fotografert
  • – Maksimalt 10 bilder pr. deltaker
  • – Det er innsenders ansvar å sørge for å få tillatelse til offentliggjøring av eventuelt andre personer på bildet.
  • – Ved bilder av barn under 15 år må foreldrene gi samtykke til publisering.
  • – OF forbeholder seg retten til å offentliggjøre bildene på egne kommunikasjonskanaler i forbindelse med markedsføring av kystledtilbudet og omtale av konkurransen.

 

God tur og lykke til!

 

PS: er du enda ikke så godt kjent med hva Kystled er – ta en titt her: Hva er kystled i Oslofjorden? – Oslofjordens Friluftsråd

* Gavekortene er gyldig ut 2022 og kan benyttes på følgende hytter. Indre Oslofjord+ Drammensfjorden: Alle hytter.  Østfold: Akerøya, Homlungen Fyr og Lauer. Vestfold: Gon, Grevlestua, Jakthytta, Kommandantboligen, Langgrunn, Rakke, Sandsletta, Søndre Tenvik, Tjønneberget og Veierland Skole.