Medlemskapsregistrering

Personlig informasjon / Kontaktperson

Adresse

Betaling - Faktura

Medlemskap

Velg medlemtype*:

Støttemedlemskap i Oslofjordens Friluftsråd: Hva bidrar du til?

Først og fremst bidrar du til vårt arbeid mot nedbygging, forsøpling og privatisering av strandsonen i Oslofjorden. Du hjelper oss med å tilrettelegge strender og holmer med bedre ankringsmuligheter, skilting og renovasjon. Videre går ditt bidrag til forbedring av tilbud som Kystleden, undervisning og aktivisering av barn og ungdom og til etablering av nye Kyststier.

Fordeler som støttemedlem:

  • Rabatt og førstevalgsrett på Kystledens overnattingssteder (Husk at du kan krysse av for medlemskap og få medlemspris samtidig med hyttebestilling!)
  • Tilbud om deltakelse på turer i Indre fjord, Vestfold- og Østfoldkysten.
  • Gratis tilsendt informasjon om Oslofjorden og OFs aktiviteter.

 

For vimpelabonnenter

Som vimpelabonnent får du alle de samme fordeler og rabatter som støttemedlemmene våre. I tillegg gir vimpelen deg førsterett til sikre bøyer i naturhavner.

Priser

Støttemedlemskap 510 kroner pr. år.
Vimpelabonnement 610 kroner pr. år.

 

Betaling

Som vimpelabonnement vil du motta vimpelen i posten før årets båtsesong starter. Bestiller du vimpel etter at båtsesongen har startet vil vi sende den til deg i posten i løpet av de nærmeste virkedagene.
Støttemedlemskap og vimpelabonnement betales pr. kalenderår i januar. Nye medlemmer/abonnenter betaler ved innmelding. Ved innmelding etter 1. september gjelder bestillingen også for påfølgende år.

 

E-post og SMS

Vi anbefaler at du velger å ha begge aktive. E-post sender vi ut med informasjon om nye kystledhytter, dato for booking og en gang i ny og ne med annen informasjon om OF, Oslofjorden eller friluftsliv. Våre e-postlister dels ikke med noen. SMS sender vi stort sett ut i forbindelse med bruk av kystledhyttene eller om du f.eks er deltaker på et arrangement i vår regi.