Medlemskapsregistrering

Personlig informasjon / Kontaktperson

Adresse

Betaling - Faktura

Medlemskap

Velg medlemtype*:

Støttemedlemskap i Oslofjordens Friluftsråd bidrar til:

Først og fremst bidrar du til vårt arbeid mot nedbygging, forsøpling og privatisering av strandsonen i Oslofjorden. Du hjelper oss med å tilrettelegge strender og holmer med bedre ankringsmuligheter, skilting og renovasjon. Videre går ditt bidrag til forbedring av tilbud som Kystleden, undervisning og aktivisering av barn og ungdom og til etablering av nye Kyststier.

 

Fordeler som støttemedlem:

 

  • Rabatt og førstevalgsrett på Kystledens overnattingssteder (Husk at du også kan krysse av for medlemskap, og få medlemspris, samtidig med hyttebestilling!)
  • Tilbud om deltakelse på turer i Indre fjord, Vestfold- og Østfoldkysten
  • Gratis tilsendt informasjon om Oslofjorden og OFs aktiviteter
  • For vimpelabonnenter: Førsterett til sikre bøyer i naturhavner

 

Priser

Støttemedlemskap 475 kroner pr. år. TT
Vimpelabonnement 575 kroner pr. år. Er du allerede KNBF-medlem koster vimpel 455 kroner.

 

Som vimpelabonnement vil du motta vimpelen i posten før årets båtsesong starter. Bestiller du vimpel etter at båtsesongen har startet vil vi sende den til deg i posten i løpet av de nærmeste virkedagene.

 

Medlemskap og vimpelabonnement er løpende og faktura for nytt år vil komme automatisk. Faktura sendes ut på e-post til adressen du oppga ved bestilling. Ønsker du å si opp ditt medlemskap kan du gjøre det selv gjennom «Min side», eller kontakte oss på e-post eller telefon.