Bookingåpning for kystledsesongen 2021 er nå like rundt hjørnet, og tirsdag 9. februar kl. 10 åpner bookingen for våre støttemedlemmer og vimpelabonnenter. Fra torsdag 11. februar kl. 10 åpner bookingen for alle. 

Det er i første omgang alle med betalt støttemedlemskap eller vimpelabonnement i 2020 og 2021, som vil få tilgang til bookingen, men fra torsdag 11. februar åpner bookingen for alle.

Noen punkter å merke seg før det braker løs:

Ved bookingåpning er det svært mange som forsøker å kontakte oss samtidig, så det er lurt å ha mest mulig på plass i god tid før bookingåpning. Ta en kikk på den nye hjelpesiden for Kystled, hvor du finner svar på mange av de vanligste spørsmålene vi mottar.

Husk at du være innlogget via «Min side» med et aktivt medlemskap for å få tilgang tirsdag 9. februar klokken 10.

Hvis du opplever at du ikke har tilgang etter kl. 10, forsøk å oppdatere nettsiden, ved hjelp av «refresh-knappen» eller trykk tastene CTRL+F5.

Merk at du kun kan være innlogget på en enhet av gangen, hvis du logger inn på en ny enhet vil du logges ut igjen av alle andre enheter.

Betaling med bankkort eller Vipps er gebyrfritt, men merk at det i år er lagt på et gebyr på kr. 100,- dersom du velger å betale med faktura.

Vi sitter klare for å hjelpe alle som trenger det, men ber om forståelse for at det kan ta litt tid å få svar på bookingdagen.

Smittevern covid-19 og avbestillingsregler

I fjor opplevde vi stor etterspørsel og rekordmange besøkende på hyttene når vi åpnet igjen etter nedstengingen våren 2020. Vi forventer at kystledhyttene vil bli svært populære også i 2021 og at sesongen vil kunne gjennomføres som normalt. Vi er fremdeles avhengig av at gjestene selv tar ansvar for vask, leser igjennom egenerklæringen for smittevern før de bestiller kystledtur, og følger smittevernreglene som henger i oppslag på hyttene. Stort sett opplever vi at gjestene våre har stor bevissthet rundt dette og følger dette opp på en god måte.

Det er veldig viktig for oss å understreke at en kystledtur skal være trygg for alle involverte. Dette innebærer at vi alltid vil følge anbefalinger og tiltak fra helsemyndighetene, og tilpasse oss etter disse reglene når det skulle være nødvendig.

Om det skulle oppstå nasjonale eller kommunale pålegg som gjør det umulig å gjennomføre turen du har bestilt, gir vi deg full refusjon av innbetalt leiebeløp.

Kystledhytter med avvik i sesongen 2021

Båthuset: Som før må OF kontaktes per telefon dersom det gjelder booking i helger eller i skoleferien.
Befalsboligen Bergholmen: Stengt for vedlikehold uke 35-37.
Gullholmen Fyrvokteren: Stengt for vedlikehold uke 35-37.
Jakthytta: Skoleklasser og friluftsorganisasjoner har mulighet å leie Jakthytta for spesialpris og utvidet lengde i sesongen 2021.
Homlungen Fyr: På grunn av smittevern har vi valgt å slå sammen Fyrhuset og Uthuset for sesongen, slik at man nå må leie begge enhetene ved en eventuell bestilling.
Kjeholmen: Stengt for vedlikehold i mai.
Startbua: Stengt for vedlikehold i mai.
Tjønneberget: Underetasje/Møterom ikke være tilgjengelig for utleie lørdag-søndag pga. vaffelsalg i helgene.

Langgrunn: Disponeres som beredskapsbolig for covid-19 av Horten kommune og vil være utilgjengelig ved bookingåpning.

Ødegårdbua Nord og Sør: Disponeres som beredskapsbolig for covid-19 av Holmestrand kommune og vil være utilgjengelig ved bookingåpning.

Aust-Agder: Alle hyttene i Aust-Agder må i år bookes gjennom Aust-Agder Turistforening, ta kontakt på aat@dnt.no eller tlf. 37 02 32 14

Datosøk på hyttene kommer – men ikke nå

Mange har etterlyst en funksjon på nettsidene våre for å kunne søke på hvilke hytter som er ledige på spesifikke datoer. Dessverre vil ikke denne funksjonen være operativ ved bookingåpning, men utviklingen er i sluttfasen og vi håper å ha den klar til bruk i løpet av kort tid. Dette vil gjøre det enklere å finne frem til hytter som er ledige dersom du ønsker å planlegge en tur et tidspunkt hvor du vet at det passer for deg.

Sjekk medlemskap og innlogging

Før bookingåpning er det viktig at du som er medlem sjekker at innloggingen din fungerer slik at vi rekker vi å følge opp eventuelle feil innen 9. februar. Logg inn på «Min side» og sjekk samtidig at all info vi har registrert på deg er riktig.  Har du glemt passordet ditt kan du lage deg et nytt passord ved å trykke «Mistet passord eller første gangs pålogging» på samme sted.

Har du andre spørsmål angående bookingåpning? Tar kontakt på e-post: kystled@oslofjf.no eller telefon: 67 55 49 90 mellom klokken 09:00 og 15:00 på hverdager.

Kystleden byr på fantastiske muligheter for friluftsliv, og vi tror tilbudet vil bidra til mange gode opplevelser for allmennheten også i år. Vi gleder oss masse til det braker løs!