Fotokonkurranse #sommer2021

Mange har vært på tur til en kystledhytte i år. Vi håper og tror folk har kost seg! Mange har tatt morsomme, rare, stemningsfulle, fargerike og fantasifulle bilder fra hytta eller området rundt. Sender du dine bilder eller deler dem på Instagram under #kystled2021, kan du vinne gavekort.

Fjorårets vinnerbilde fra Bakkeskjær. Foto: Oda Kristine Gram.

 

Beste kystledminne fra sommeren

Hva du tatt et bilde som  passer til denne overskriften? Med unike bygninger ved spektakulære friluftsområder regner vi med at mange har tatt bilder som viser friluftsliv, natur, kystkultur eller motiv som viser engasjement rundt miljø.  Bildene trenger ikke være fototeknisk perfekte, men skal være tatt i forbindelse med et kystledopphold, helst slik at det er mulig å kjenne igjen hytta eller området den ligger i. Husk at det ikke alltid er sol og skyfri himmel og at gode bilder også kan tas i dårlig vær!

Slik deltar du

 Send dine beste bilder med kort, beskrivende tekst til foto@oslofjf.no , og / eller del bildene dine med oss på Instagram med emneknagg #kystled2021 for å delta i konkurransen.  Fristen for å sende inn bidrag til oss er mandag 13. september.

 

Premier og publisering

OF velger ut en vinner som premieres med et gavekort på kr. 2500,- som kan brukes på et stort utvalg av våre kystledhytter*. Vinnerbildet blir presentert på sosiale medier og på nettsidene våre når konkurransen er avsluttet.

Regler

  • – Bildene må være tatt i forbindelse med ditt opphold på en kystledhytte.
  • – Du kan kun delta med bilder du selv har fotografert
  • – Maksimalt 10 bilder pr. deltaker
  • – Det er innsenders ansvar å sørge for å få tillatelse til offentliggjøring av eventuelt andre personer på bildet.
  • – Ved bilder av barn under 15 år må foreldrene gi samtykke til publisering.
  • – OF forbeholder seg retten til å offentliggjøre bildene på egne kommunikasjonskanaler i forbindelse med markedsføring av kystledtilbudet og omtale av konkurransen.

 

God tur og lykke til!

 

PS: Er du enda ikke så godt kjent med hva Kystled er – ta en titt her: Hva er kystled i Oslofjorden? – Oslofjordens Friluftsråd

* Gavekortene er gyldig ut 2022 og kan benyttes på følgende hytter. Indre Oslofjord+ Drammensfjorden: Alle hytter.  Østfold: Akerøya, Homlungen Fyr og Lauer. Vestfold: Gon, Grevlestua, Jakthytta, Kommandantboligen, Langgrunn, Rakke, Sandsletta, Søndre Tenvik, Tjønneberget og Veierland Skole.

Se bilder fra tidligere fotokonkurranser