Vår gamle plattform begynte mildt sagt å bli noe utdatert. Vi håper våre nye nettsider vil inspirere deg til å finne nye kystledhytter, finne steder å dra på tur med båt eller telt, og at du blir litt mer kjent med oss.

 

Nye funksjoner

De fleste funksjonene vil du antakelig kjenne igjen fra andre nettsider. Noen ting bør man merke seg:

Innlogging: Nå bruker du ikke lenger medlemsnummer, men e-epost som brukernavn. 
Når du skal logge inn benytter du din e-postadresse for pålogging, ikke medlemsnummer. Har du et medlemskap fra tidligere er det overført til ny løsning, men du må registrere et nytt passord. Dette gjør du ved å trykke på knappen LOGG INN / BLI MEDLEM og velg Mistet passord eller første gangs pålogging. Da får du en e-post med en lenke der du selv velger et passord.

Opprett bruker uten å være medlem. Om du ikke ønsker å være medlem, kan du opprette en gratis brukerprofil. Med denne kan du  skrive i kommentarfeltene og også se bestillinger av hytter og evt. andre varer  i min side. Da kan du også velge å få nyhetsbrev fra oss.

Kart som viser kyststien. Kyststien er viktig turvei. I alle kart på nettsiden vil du kunne se stien. Stiene du ser i kartet er de offisielle kyststiene, hentet fra Kartverkets base for tur- og friluftsruter. Foreløpig er det en del av stiene som mangler. Det skyldes at en del strekninger enda ikke er meldt inn til Kartverket, eller ikke er publisert enda. Etterhvert vil kartet bli mer og mer komplett.  Vi planlegger også å skrive en kort omtale av alle strekningene – dette har vi tenkt til å jobbe videre med!

Kyststien sørover mot Mølen og Nevlunghavn

Sosiale medier.Vi har gjort sosiale medier mer tilgjengelig på sidene. Flere steder kan du se dine egne eller andres bilder du har lastet opp på Instagram. Dette er gjennomført konsekvent på hyttesidene, litt mer sporadisk på andre sider.  Om du ikke har sansen for sosiale medier, kan du uansett sniktitte litt på forsiden av nettsidene – der speiler vi det vi legger ut på Facebook, Instagram og Twitter – en kjapp måte å se hva OF har drevet med den siste tiden!

 

Kystled. All informasjon om hyttene er revidert og de aller fleste hyttene har fått nye bilder. Kystled er først og fremst et friluftstilbud, og på de nye sidene gir vi brukerne mange tips til aktiviteter om hva man kan gjøre i nærområdet. Vi oppfordrer også folk til å ta seg til hyttene ved å bruke sykkel eller kajakk som et alternativ til bil. Bookingsystemet er nytt, og fungerer slik du kjenner det fra netthandel – etter at du har gjort en bestilling legges den i handlevogna øverst til høyre. Sjekk ut når du er klar!

 

 

 

Nettmagasin. Fjord og Friluft har flyttet. Nå finner du det under nettmagasin – Fjord og Friluft

 

Nytt innhold også på andre sider

Det er ikke bare kystledsiden som er oppdatert. Andre sider du vil finne i ny form er vårt nye nettmagasintips til friluftsaktiviteterSkjærgårdstjenestenvåre arbeidsområdervåre uttalelser og en liten nettbutikk.

Kompetanse. Friluftsliv involverer en rekke forskjellige fagområder. OFs kompetanse er etterspurt, og nettsidene gir en utvidet oversikt over hvilke oppgaver og prosjekter organisasjonen er involvert i.

 

Uttalelser. OF er høringsorgan og gir uttalelser til planer, forskrifter oa. Også saker som kommer opp, der vi mener friluftslivets interesser er truet, blir satt i fokus. Våre uttalelser er løftet opp og gjort mer tilgjengelig på nettsiden.

 

Natur og friluftsveiledning. OF har en rekke spennende tilbud til skoler, barnehager og SFOer. Våre veiledere er blant de beste i landet på utepedagogikk og holder en rekke kurs som er forankret i læreplanen. På nettsiden presenteres kursene, som gir utbytte på mange plan.

This message is only visible to admins

Due to changes in Instagram's API, feeds can no longer filter out posts based on the user who posted them.
Try using a different moderation system for this feed.

Noen eksempler på bruk av Instagram. Har du fine bilder fra f.eks en kystledhytte, kan bruk gjerne taggen du finner på hyttesiden!

Strømtangen fra vannet