Bookingåpning for 2019

OF-medlemmer kan booke hytter fra 12. februar klokken  10.00. Om du ikke ønsker å være medlem, må du vente til 14. februar kl. 10.00,  da alle kan booke. 

 

Tekniske problemer med tilgangen til bookingsidene. Bookingåpning for kystled utsettes til tirsdag 12. og torsdag 14. februar.
Vi må dessverre melde at bookingåpning for kystledhyttene 2019 må utsettes. Oslofjordens Friluftsråd har i dag opplevd uforutsette tekniske problemer med tilgangen til sidene våre, og vår leverandør kan ikke garantere at det fungerer som det skal til den planlagte bookingåpningen. Dette gir oss en usikkerhet rundt hvem som får tilgang til nettsidene våre. Vi har derfor valgt å utsette åpning til leverandøren kan garantere en stabil løsning. Bookingåpning utsettes til tirsdag 12. for aktive medlemmer, og torsdag 14. februar for alle andre. Tidspunktet vil fortsatt være kl 10 00 begge dager.

 

For å få tilgang er det viktig at medlemskapet er betalt, dette kan du sjekke ved å logge inn på «Min side». Da får du samtidig sjekket at innloggingen fungerer.

Betaling for nye medlemmer må være registrert før fredag 8. februar. Medlemskap betales for et år om gangen. Har du betalt i fjor, er medlemskapet gyldig ved bookingåpning.

«Logg inn/bli medlem»-knappen finner du på knappen øverst i høyre hjørne.

Første gang du logger inn trykker du Mistet passord eller første gangs pålogging. Da får du tilsendt en e-post med lenke der du kan gå inn å velge nytt passord. På Min side kan du se betalingsstatus, bookinghistorikk og du kan lage et passord. Sjekk samtidig at din adresse er riktig.

Fra Min side kan du klikke på OF-logoen oppe i venstre hjørne for å komme tilbake til nettsiden og videre til kystledhyttene.

Om du har spørsmål må  du ta  kontakt med oss!