Informasjon om koronaviruset og Kystleden

Oppdatert 25.03.20

På grunn av de nasjonale tiltakene for å hindre spredningen av koronavirus vil ingen av kystledhyttene til OF kunne åpne 3. april som planlagt. Alle kystledhyttene vil holdes stengt frem til 30. april, og vi har også stengt bookingen for nye bestillinger fram til samme dato. Alle gjester som har bestilt opphold på kystledhytte med ankomst før 30. april vil derfor få oppholdet sitt kansellert. Vi er lei oss på vegne av alle som får turen sin påvirket, men følger myndighetenes smitteverntiltak og vil ikke åpne noen av hyttene før dette kan anses som forsvarlig. Det viktigste nå er å forhindre smitte og ta vare på hverandre.

 

Turen min er kansellert. Får jeg tilbake pengene?

Ja. Gjester som har betalt for opphold fram til 30.april vil få refundert hele beløpet. Ta kontakt med oss på e-post og oppgi ordrenummer og kontonummer for tilbakebetaling. Vi håper på forståelse for at dette kan ta noe lenger tid enn normalt, men vi vil behandle alle saker så fort som mulig.

 

Jeg har booket opphold etter 30. april. Bør jeg avbestille?

 Nei. Vi planlegger fortsatt å kunne åpne kystledhyttene igjen 30. april, og vi oppfordrer alle gjester som har booket opphold etter 30. april til å avvente situasjonen og ikke kansellere oppholdet sitt ennå. Dersom situasjonen vedvarer og hyttene må holdes stengt også etter 30. april vil alle som får oppholdet sitt kansellert få refundert hele beløpet de har innbetalt. For alle som har en bestilling etter 30. april gjelder fremdeles våre ordinære avbestillingsregler.

 

Kontakt oss:

Har du andre spørsmål relatert til koronasituasjonen og kystled ta kontakt med oss på booking@oslofjf.no.