Naturveileder søkes

Vi du jobbe ute med kurs og aktiviteter for skoler, barnehager og SFO?

 

Arbeidsgiver: Oslofjordens Friluftsråd

Tittel: Naturveileder – vikar

Sted: Base på kontoret i Slemmestad, men arbeidsområdet vil være i alle våre medlemskommuner, dvs. alle kommuner med grense mot Oslofjorden..

Søknadsfrist: 25.01.2019

Varighet: Medio august

Stillingsprosent: 100

Sentrale arbeidsoppgaver:

–  Holde kurs / aktiviteter for skoler, barnehager og SFO, både elever og lærere.
–  Bidra ved booking og planlegging av kurs og aktiviteter.
–  Lede friluftskoler og familiedager i friluft.
–  Vedlikehold av utstyr.

 

Kvalifikasjoner / ferdigheter

Vi søker deg som har gode pedagogiske evner, kommuniserer godt og får folk med deg. Du er positivt innstilt, selvstendig og løsningorientert. Utdanning innen friluftsliv, idrett, pedagogikk eller biologi og er glad i å være ute sammen med andre. Du behersker norsk skriftlig og muntlig. Du må ha førerkort. Erfaring fra undervisning er et krav.

Vilkår:

Lønn iht. tariff for kommunesektoren. Helgearbeid må påregnes.

Henvendelse

Spørsmål om stillingen rettes fagsjef Annika Ljungström, tlf 67 55 49 90

Søknad

Søknad sendes til oslofjf@online.no og merkes «Naturveileder».

Tiltredelse:

Så snart som mulig.

Les mer om våre kurs og aktiviteter 

Natur og friluftsveiledning

Oslofjordens Friluftsråd ønsker å bidra til mer og bedre uteaktivitet i barnehage, grunnskole og SFO. Aktivitetstiltak, informasjon og stimulering til friluftsliv er en viktig del av OFs arbeid. Siden 1998 har OF jobbet direkte mot kommuner, skoler, barnehager og SFO med Læring i friluft. Målet er en økt bruk av natur- og friområder i læringsarbeidet. Vi kommer til deres nærområde. Her finner du informasjon om våre forskjellig kurs og aktiviteter.

Oslofjordens Friluftsråd (OF) tilrettelegger for friluftsliv fra svenskegrensa til Telemark. I mange tiår har OF sikret områder til bading, småbåtliv og annet friluftsliv ved sjøen. OF er grunneier av mange av friområdene og er part i Skjærgårdstjenesten. OF drifter kystleden med 61 hytter tilgjengelig for allmennheten. OF er også sterkt engasjert i kyststiene. Innen natur- og friluftsveiledning gjennomførte vi i fjor 230 kurs og aktiviteter med ca 17 000 deltakere. OF er koordinator for bekjempelsen av marin forsøpling. Nye utfordringer er fremmede arter som stillehavsøsters som vi vil engasjere oss ytterligere i.

Bli den første til å vurdere “Naturveileder søkes”