Skip to main content

Ny dato for bookingåpning

Systemleverandøren vår mener de har identifisert hva som gikk galt den 28. februar. De har forsikret oss om at dette nå skal være i orden, slik at vi kan åpne for booking igjen.

Ny bookingåpning for Oslofjordvenner blir tirsdag 14. mars, klokken 12.00. Merk at tidspunktet er noe senere på dagen enn det har vært tidligere.

Les videre for å se hvilke grep du kan gjøre for å forberede deg i forkant av bookingåpningen, og se hva som er nytt i Kystled Oslofjorden 😊

Lure tips og triks – før bookingåpning

Bli kjent med nettsidene

Vi har nye nettsider og ny bookingløsning. Gjør deg kjent med disse i forkant, så kan du enklere navigere sidene når du skal gjøre din første booking. Se på hytteoversikten og prøv deg fram med å bruke ulike filtre. Sjekk også ut siden vår for ofte stilte spørsmål.

Ettersom systemet er helt nytt, betyr det at du som har en bruker fra før, må opprette nytt passord. Det gjør du enkelt på vår nye Logg inn-side. Har du ingen bruker fra før, opprettes det enkelt og greit fra samme sted.

Oslofjordvenn

Er du Oslofjordvenn, får du tilgang til bookingsystemet 48 timer før de som ikke er det. Tidligere fikk også vimpelabonnenter tidlig tilgang, men fra i år er det kun Oslofjordvenner som har denne fordelen. Oslofjordvenn koster 400,- per kalenderår, og på denne siden kan du lese mer om Oslofjordvenn, og hvordan man kan bli det.

Gjør en test

Bestemorstua er alltid åpen for booking. Om du ønsker å se hvordan man gjennomfører en booking, kan du teste det ut på hyttesida til Bestemorstua. Merk at man må ha registrert en bruker for å få tilgang til bookingkalenderen. Om du har en bruker fra før, så holder det å lage nytt passord. OBS: Om du ikke faktisk ønsker å booke et opphold før mars på Bestemorstua, så husk å stoppe i tide. Ikke trykk på «Betal» om du ikke mener det 😉

Lure tips og triks – når du skal booke

Logg inn – tøm cache

Selv om det ikke er mulig å booke noe før klokken 10.00 på bookingdagen, er det lurt å logge inn litt i forveien, slik at du finner fram til rett hytteside.

Sørg for å oppdatere nettsidene og tømme cache/buffer. På siden for ofte stilte spørsmål står det beskrevet hvordan man gjør det.

Finn fram det du trenger

Ha kort, bank-ID og Vipps klart, og sjekk at du har penger på kortet/vippskontoen du vil bruke. Det er ikke mulig å betale med faktura.

Husk at det ikke er mulig å legge til flere hytter på samme ordre. Så om du for eksempel ønsker å booke flere hytter på samme sted, må du gjennomføre ett kjøp om gangen.

Ha en plan B

Det er lurt å ha en plan B, i tilfelle akkurat den hytta og datoen du ønsket deg, skulle bli snappet opp av noen andre. Det er mange flotte kystledhytter å besøke! Bare se på hytteoversikten. Og husk at fellesferien og skoleferien gjerne blir fylt opp raskt. Har du mulighet til å dra litt utenom de periodene det er aller mest press på, er det kanskje lettere å sikre en tur til en plass du har drømt om å få besøke.

Nye vilkår og betingelser

Les våre vilkår og betingelser

Vi har oppdatert våre vilkår og betingelser for avbestilling av kystledhytter, det er viktig at du leser disse før du bestiller hytte. Fullstendige vilkår og betingelser finner du på denne siden.

Refusjon

1. Ved avbestilling av kystledhytte inntil 14 døgn før ankomst vil 50% av innbetalt beløp refunderes.

2. Ved avbestilling senere enn 14 døgn før ankomst får man ingen refusjon.

I år gis det ikke lenger full refusjon ved avbestilling av et opphold. Det er derfor viktig at du kun bestiller hytter som du vet du kommer til å besøke. Om du likevel er nødt til å kansellere en booking, vil du få 50% refusjon av innbetalt beløp, så sant avbestillingen skjer minst 14 dager før planlagt opphold. Skulle du være så uheldig å komme til å booke feil hytte, eller feil datoer, har du 24 timers angrefrist. Det er derfor viktig at du sjekker at det du har bestilt er korrekt.

Endringer

Bookinger kan endres inntil 7 dager før planlagt opphold, så lenge det gjelder samme hytte, og samme antall dager. Nytt av året er at man kan gjøre endringer selv, fra «Min side».

Andre nyheter i Kystled Oslofjorden i 2023

Kystledhytter med ny inndeling

Noen hytter har fått sine enheter slått sammen eller delt opp. Dette gjelder særlig for noen av de større hyttene. Om du tidligere har brukt disse, er det verdt å merke seg følgende endringer:

Bergholmen Befalsboligen, og Håøya Gamlegården var det tidligere mulig å leie bare en del av hytta. Enhetene på disse hyttene er nå slått sammen, slik at man fra i år kun kan leie hele hytta. På Tjønneberget er det ikke lenger mulig å leie møterommet i kjelleren sammen med kystledhytta.

Ommen Hovedhuset og Ommen Veslestua var tidligere mulig å leie samlet, men de to hyttene leies fra i år hver for seg.

Nye kystledhytter

Vi gleder oss over å kunne åpne nye kystledhytter denne sesongen. I Haldenkanalen åpner to nye enheter, og disse kan bookes allerede fra bookingåpning. I Sluseassistenten ved Brekke sluser blir også leiligheten i første etasje kystledhytte. De to enhetene vil hete Sluseassistenten sør (2. etasje) og Sluseassistenten nord (1. etasje). Litt lenger opp i Haldenkanalen, omtrent tre kilometer lenger øst, åpner Krappeto.

På Hernestangen ved Hyggen åpner vi en ny, liten kystledhytte, rett ved kystledhytta som tidligere bare het Hernestangen. Den gamle hytta har fått det nye navnet Hernestangen Livestua, og den nye hytta får navnet Hernestangen Erlingbua.

I Bogen i Sandefjord kommer det også en ny kystledhytte denne sesongen. Rett over veien fra Bogen Stabburet åpnes Bogen Kunstnerleiligheten.

Informasjon om åpning av de nye hyttene legges ut fortløpende.

Kystledhytter med avvik i sesongen

Denne våren utfører vi nødvendig rehabilitering etter en vannskade på Langgrunn. Hytta åpner noe senere, og er derfor ikke tilgjengelig ved bookingåpning.

Strømtangen Fyrbua og Strømtangen Fyrvokterleiligheten stenger den 21. august på grunn av vedlikehold.