Problemer med svaibøyene er løst!

Alle bøyer i sjøen er friskmeldte! En ved Løvøya, samt bøyene i Utgårdkilen og Kaholmen er midlertidig tatt bort. De blir lagt ut så snart vi klarer. I begynnelsen av juli kom bøya som var tatt inn ved Tisler på plass igjen, så nå er det to som vanlig. 

 

Dette gjør vi:

14.juni , 2019: I dag gjenåpnet vi bøya Sør i Ommane. Med det er alle bøyer som ligger i sjøen klare til bruk!

13.juni :  Bøyene  ved Sandø, Burø og Årøy i Færder kommune er klare for båtfolket! Det er også resten av bøyene i Færder og Sandefjord.

12.juni , : Bøyene i Oslo er åpnet. Med det er alle bøyer i indre fjord og Østfold åpne. 

07.juni , : Kjøvangen i Vestby er åpnet.

4.juni: Søndre Missingene,  og Struten begge i Fredrikstad er klare.

31.mai: Røsneskilen og Kjerringholmen  i Sarpsborg er klar. I tillegg er Stafsengkilen på Hvaler og Engevika i Halden klare til å ta i mot båtfolket.

29.mai: Bøyene i Hankøsund, Smaustangen, Slevikkilen,  Epleholmen,  Flatskjæra og Arisholmen (alle i Fredrikstad)  er åpnet.

28.mai: Løvøysund: Tre av fire bøyer er åpnet. Frebergvik (Horten) og  Evjesund og Eldøya, begge i Rygge, er klare.

27.mai: Tre bøyer på Bile ved Jeløya, SætrepollenHjelp og Dragsund (Håøya) er friskmeldt og åpnet.

24.mai:  Vi er i gang med å bytte svivler i indre fjord.  På bøyene som er klare til bruk fjerner vi varselplakaten og bøya kan brukes. Vi rakk kun å bytte på bøyene ved Steilene og i Bjønnebukta (Håøya) før tordenvær gjorde at vi måtte avbryte! Vi starter igjen mandag morgen!

23.mai: Nye svivler har ankommet Slemmestad.

19. mai: Bøyer i Rygge og Fredrikstad er merket.

16. mai , : Bøyer i Vestfold merkes.

15. mai: Bøyene på Hvaler og bøya i Engevika, Halden, har fått advarselplakater.

14. mai: Vi starter med å sette på en varselplakat på alle bøyer.  Vi åpner bøyene når vi har fått på plass sertifisert svivel på alle bøyene. Dette er et ekstra sikkerhetstiltak.  Alle bøyer fra og med Horten på Vestfold siden og Moss på Østfoldsiden her fått påklistret lapp som vist under. Vi fjerner den når ny svivel er på plass.

 

Mer om svaibøyene