Sikkerhet og livredningskurs

Kurs for lærere, barnehagepersonell, fritids- og aktivitetsledere og andre som skal gjennomføre aktiviteter i, på eller ved vann sammen med barn. Våre instruktører har høgskoleutdanning og har gjennomgått Norges Livredningsselskaps instruktørutdanning.

Med støtte fra

Målsetting

Sikre grunnleggende ferdigheter i selvberging og livredning. Kurset gir grunnleggende kompetanse for å ivareta sikkerheten for den gruppen man har ansvaret for, planlegging og gjennomføring av alarmplan. Praktisk veiledning om forebyggende livredning. Praktisk livredningsprøve utendørs.

 

Forsvarlig svømme- og livredningsopplæring

Kurset dekker Utdanningsdirektoratets krav til i grunnskoleopplæringen (Udir-1-2008). Les rundskrivet 

Varighet

Tre timer teori med gjennomgang av forebygging av ulykker, alarmplan, sikkerhet, førstehjelp ved ulykker ved vann, opplæring i hjerte-lungeredning på barn og voksne. Tre timer praktiske øvelser og «livredningsprøven» utendørs. Kurset kan gjennomføres som et dagskurs eller deles opp i to deler.

 

Forkunnskapskrav

Du må være svømmedyktig og trygg i vann.

Pris

Kr 800,- per deltaker inkludert kursmateriell (Livredning grunnbok, Grunnbok i førstehjelp og kompetansebevis). Minimum 8 deltakere per kurs, maks 20.

 

Sted

Kurset arrangeres i deres nærområde i alle kommuner i oslofjordområdet.

 

Oppfriskningskurs/årlig prøve

Det er viktig at ferdigheter i livredning holdes ved like. Derfor tilbyr vi også et årlig oppfriskningskurs på tre timer. Pris kr 500,-

 

Ta kontakt om du ønsker å bestille kurs eller ønsker informasjon om våre aktiviteter

Ring oss 67 55 49 90

Bli den første til å vurdere “Sikkerhet og livredningskurs”