Skip to main content

Tid for fotokonkurranse

Nå er det igjen tid for Kystled Oslofjordens årlige fotokonkurranse. Alle de flotte bildene som sendes inn, gir oss et verdifullt innblikk i hvordan du som gjest opplever de ulike stedene som besøkes.

Hyttene i Kystled Oslofjorden er bygninger som har gått ut av sin opprinnelige bruk. I fjorårets konkurranse var temaet «Kystledhyttene før og nå», og vi så på hvordan bruken av stedene er blitt endret fra tidligere tider. Vi fikk inn over 300 bilder! Vinneren og et utvalg av fjorårets bidrag kan du se her.

Årets tema – Friluftsliv

I år ønsker vi å se nærmere på kystled og friluftsliv. Hvordan innbyr de ulike hyttene i Kystled Oslofjorden til å drive friluftsliv?

Kystled Oslofjorden som merkevare forbindes med kystkultur, friluftsliv og utendørs opplevelser. Padling, roing, fisking, bading og sykling, eller bare lufting av tær i fint vær. Det finnes mange måter å bedrive friluftsliv på, vi vil gjerne se så mange som mulig 🙂

Deltagelse og vilkår for fotokonkurransen

For å delta i fotokonkurransen, sender du ganske enkelt bildet ditt på e-post til foto@oslofjf.no. Du kan gjerne dele bildet på Facebook eller Instagram med emneknaggen #kystled2023

Skriv i e-posten hvilken hytte bildet er fra, og husk å sende oss navn og adresse.

Når du sender inn bidraget ditt, samtykker du til at bildet ditt kan publiseres vederlagsfritt i forbindelse med markedsføring av Kystled Oslofjorden. Husk også på at du må ha samtykke fra de som er avbildet, før du sender inn ditt bidrag.

Vinnere og premier

En gang i måneden viser vi fram månedens bilder på Facebook og Instagram, som alle får en liten overraskelse i posten. 

1., 2. og 3. plass, samt alle bildene som er kåret til månedens bilder, annonseres og presenteres i en egen nyhetssak på våre nettsider den 5. september 2023. Siste frist for innsending av bilder til konkurransen er 1. september.

Premier til de tre første plassene er gavekort fra XXL.

  1. premie – Gavekort 1000,-
  2. premie – Gavekort 600,-
  3. premie – Gavekort 400,-

Vi gleder oss til å se bildene deres!