Skip to main content

Når du kjøper vimpel er du med på å støtte og videreutvikle ordningen med blå svaibøyer i Oslofjorden.

Om ordningen

Vimpelen er gyldig ut året. Du fornyer selv for kommende år på nettsiden, og det er ingen bindingstid. Vi sender deg en påminnelse på e-post før sesongen starter. Nytt av året er at du må logge inn før du kan betale for vimpelen.

MERK: Om du ønsker tilgang til tidlig booking av kystledhytter, må du i tillegg kjøpe Oslofjordvenn. Dette kan gjøres på din side etter innlogging.

Logge inn

Før du får betalt for årets vimpel, må du være innlogget. Du må benytte glemt passord-funksjonen første gang du logger inn, selv om du har en profil fra før. Du bruker da e-postadressen du er registrert med, og får tilsendt en lenke for å endre passord. Har du ingen profil, må du opprette en. Det er selvsagt gratis. Når du er innlogget, trykk på «Støtt OF» og velg så «Kjøp vimpel».

Utsending

Hovedutsending skjer vanligvis i mars. Utover det sendes vimpler fortløpende etter betaling. Ta høyde for at postgangen tar tid, kjøp vimpelen i god tid før du trenger den.

Bøyene i kart

På nettsidene våre har vi et nytt digitalt kart vi har kalt Oslofjordkartet. Der finner du oversikt over bøyene. Du kan trykke i kartet og finne utfyllende opplysninger om de enkelte plasseringene. Der det er flere bøyer i nærheten av hverandre er disse slått sammen, og du ser dem som punkter med et tall. Posisjonen i kartet kan derfor avvike fra faktisk plassering. Om du zoomer inn til et passende nivå, vil de enkelte bøyesymbolene dukke opp.

Se bøyene i Oslofjordkartet

Vilkår og betingelser

Her kan du finne vilkår og betingelser for kjøp av vimpel.