Skip to main content

Endelig kan vi vise fram våre nye nettsider som også inkluderer et rykende ferskt bookingsystem for kystledhyttene. Les mer om nytt innhold, nytt bookingsystem, kjøp av Oslofjordvenn og vimpel 2023.

Nye nettsider og innhold 

Oslofjordens Friluftsråd har som hovedoppgave å gjøre strender og andre områder tilgjengelige for alle, fremme friluftslivet og beskytte naturen ved kysten. I arbeidet vårt er vi avhengige av å nå ut med informasjon om Oslofjordens utfordringer og muligheter. Vi har derfor fått på plass nye nettsider, med ny struktur, og mye nytt innhold. Nettsidene er laget i samarbeid med it-selskapet Gture. Selv om en del innhold er på plass allerede, jobber vi fortsatt med å legge inn mer.

Vi har mange oppgaver, og håper de nye nettsidene våre kan gjøre det litt enklere å få oversikt over hva vi jobber med, hvordan vi jobber med det, og hvem som jobber med det. På denne siden kan du lese mer om oss; Her finner du informasjon om ansatte og avdelinger, om rådet og styret, om Skjærgårdstjenesten, om ulike prosjekter vi jobber med, og mye mer.

Oslofjorden innbyr til bruk, og på våre nye nettsider har vi også fått på plass et nytt kart som viser muligheter for å drive friluftsliv. Klikker du på Oslofjordkartet finner du teltplasser, hvor du kan sette ut kajakken og hvor vi har kajakkstativer, kystledhytter og svaibøyer. Kyststier og ro- og padleruter kommer også etter hvert.

Nytt bookingsystem

Hyttene i Kystled Oslofjorden er populære, og det gamle systemet var ikke godt nok dimensjonert for det store trykket på åpningsdagen for booking. Selve bookingprosessen i det nye systemet er ganske lik som i det gamle systemet, men vi anbefaler at du gjør deg kjent med hyttesidene i god tid før bookingstart.

En viktig forandring er at du må være logget inn for å booke kystledhytter. Alle kan opprette en profil, det er selvsagt gratis. Om du var Oslofjordvenn i 2022 kan du benytte «Glemt passord»-funksjonen. Husk at selv om du logger inn har du ikke tilgang til tidlig booking. For å få det må du kjøpe Oslofjordvenn.

To støtteordninger – Oslofjordvenn og vimpel

Vi tilbyr to støtteordninger, Oslofjordvenn og vimpel. Oslofjordvenn er for deg som ønsker å støtte vårt arbeid, mens vimpel er for å støtte ordningen med svaibøyer. Er du Oslofjordvenn har du tilgang til å booke kystledhytter 48 timer før systemet åpner for alle, mens med vimpel har du førsterett på svaibøyene.