Struten ligger så langt ute at solen går ned i horisont - lyset gjør stedet magisk.

Ny bruk av bygninger som ikke lenger er i opprinnelig bruk - Struten fyrstasjon.

Varierende standard. Badstua her har ikke strøm eller innlagt vann. Andre hytter kan ha mye høyere standard

Kystled er først og fremt et friluftstilbud, og du oppfordres til et aktivt opphold. Her på Ildverket bor du i tillegg midt i en nasjonalpark.

Ro til Homlungen

Noen hytter ligger på øy - ofte følger det da med robåt - avstanden du må ro varierer fra noen få meter opptil 1,5 km

Norge har fantastiske muligheter for friluftsliv. Kystled er et av dem; Har du noen gang drømt om å våkne opp og ta et morgenbad fra et fyr, sovne til lyden av bølger eller tilbringe noen dager i skjærgården? Har du ikke båt, men lyst til å ro, eller kanskje lære bort det å ro? På de fleste av hyttene følger det med båt. Enten ligger båten slik til at du bruker den for å komme til hytta, eller ligger båten rett ved hytta. De aller fleste hyttene ligger på friområder. Dette er områder satt av til allmennheten. Bruk områdene, men husk at andre også kan gjøre det. Ta også hensyn til andre brukere, lyd bærer lang på sjøen.

 

Oversikt over hytter

 

Kystled er et landsdekkende nettverk av hytter med varierende standard. Noen hytter har ikke strøm eller innlagt vann, andre har en standard som er betydelig høyere. Dette må du selv sette deg inn i før du bestiller. Alle kan benytte seg av tilbudet. Du må selv ta med og ordne mat og vaske hytta etter deg. Bygningene som inngår er ofte steder som ikke lenger har sin opprinnelige funksjon, som fyrstasjoner og bygninger militæret har flyttet fra. Men historien de representerer er i stor grad forsøkt tatt vare på. Når du bruker kystleden tenk på at mange har lagt ned en innsats, ikke minst frivillige. Alle som har bidratt ønsker deg et herlig opphold, gjerne i aktivitet. Kystleder i Norge kan du lese mer om på kystled.no

 

Spørsmål og svar

This message is only visible to admins

Due to changes in Instagram's API, feeds can no longer filter out posts based on the user who posted them.
Try using a different moderation system for this feed.