Skip to main content

Lågøya, med 21 hytter, ble kjøpt av Sparebankstiftelsen DNB våren 2022 og DNT Oslo og Omegn og OF fikk muligheten til å tilgjengeliggjøre øya sammen, til beste for allmenheten. I vinter har det vært stor aktivitet på øya og fra 5. mai kan du overnatte der!

Hyttene du kan bo på fra 5. mai:

Hyttestandard:

Se og book hytter på Lågøya

Nettsider og booking

Nye nettsider for de første hyttene på Lågøya er klar, de åpner for booking allerede fredag 28. kl. 10.00. Hyttene er oppgradert med ny toalettløsning, nytt ildsted og gassanlegg, noen har også fått nytt tak. I tillegg har det blitt utført omfattende skjøtsel rundt hyttene. Hyttene på øya er verken DNT-hytter eller kystledhytter. Derfor har vi blitt enig om å opprette en egen Lågøya-portal, der man finner mer info om øya og mulighet for å booke hyttene.

 

Hyttene på øya

Du kan bo på hyttene allerede fra 5. mai! Da åpner seks hytter som er tilgjengelig for booking nå. Fram til 5. juni blir det mulig å leie hyttene i helgene. I skolens sommerferie er leietiden fra ett døgn til en uke.  Prisen er fra 800 til 1600 kroner pr. døgn, avhengig av hvor mange sengeplasser hytta har. Flere hytter vil komme til ut over våren og sommeren. De legges ut for booking så snart de er klare.

 

Til øya

I sommerhalvåret har øya daglige fergeanløp. Det er mulig å ta ferge direkte fra Oslo, eller man kan velge en fem minutters svipptur fra Fagerstrand. Fra Fagerstrand er det også fint å sette kajakken på vannet. Det er en gjestehavn på øya hvor man kan fortøye. Om man ikke har booket en hytte, kan denne kun brukes på dagtid.

 

Dagsbesøk

Det mulig å besøke øya uten å booke hytte, men det er ikke tilrettelagt, og heller ikke tillatt for overnatting utenom hyttene.

Les også

Filter

AktueltKronikker og fagartiklerLågøya

Lågøya: En øy for friluftslivet

1. april 2023
Det er ikke hver dag en hel øy med 21 hytter legges ut for salg i Oslofjorden. Da Circle K skulle selge feriestedet de ansatte hadde brukt i generasjoner, lyktes det OF og DNT Oslo og Omegn å få kjøpt…
AktueltLågøya

Velkommen til Lågøya

1. juli 2022
Fra 1. juli er Lågøya i Frogn kommune et nytt friluftsområde til glede for alle. Foreløpig bare for dagsturer, men fra neste år blir det mulig å leie hyttene.
AktueltLågøya

En egen øy for friluftslivet i Oslofjorden!

29. april 2022
En svært gledelig nyhet: OF og DNT Oslo og Omegn overtar Lågøya i Oslofjorden. En privat øy på 130 mål med 21 hytter, som selges av Cirkle K. Kjøpet er finansiert av Sparebankstiftelsen DNB. Dette blir et stort løft for…