Skip to main content

Lågøya, med 21 hytter, ble kjøpt av Sparebankstiftelsen DNB våren 2022 og DNT Oslo og Omegn og OF fikk muligheten til å tilgjengeliggjøre øya sammen, til beste for allmenheten. Fra 13. juni kommer seks nye hytter og ytterligere to fra 30. juni.

Se og book hytter på Lågøya

Hyttene du kan bo på fra 16. juni:

Hyttene du kan bo på fra 30. juni:

Hyttene du kan bo på fra 5. mai:

Hyttestandard:

Nettsider og booking

I slutten av april åpnet de første hyttene for booking, og mange har allerede besøkt Lågøy-hyttene.   Hyttene er oppgradert med ny toalettløsning, nytt ildsted og gassanlegg, noen har også fått nytt tak. I tillegg har det blitt utført omfattende skjøtsel rundt hyttene. Hyttene på øya er verken DNT-hytter eller kystledhytter. Derfor har vi blitt enig om å opprette en egen Lågøya-portal, der man finner mer info om øya og mulighet for å booke hyttene.

 

Hyttene på øya

Hyttene på Lågøy åpnet 5. mai med seks hytter.  I skolens sommerferie er leietiden fra ett døgn til en uke.  Prisen er fra 800 til 1600 kroner pr. døgn, avhengig av hvor mange sengeplasser hytta har. Av de seks hyttene som åpner 16. juni er det på to av dem tillatt med hund.

 

Til øya

I sommerhalvåret har øya daglige fergeanløp. Det er mulig å ta ferge direkte fra Oslo, eller man kan velge en fem minutters svipptur fra Fagerstrand. Fra Fagerstrand er det også fint å sette kajakken på vannet. Det er en gjestehavn på øya hvor man kan fortøye. Om man ikke har booket en hytte, kan denne kun brukes på dagtid.

 

Dagsbesøk

Det mulig å besøke øya uten å booke hytte, men det er ikke tilrettelagt, og heller ikke tillatt for overnatting utenom hyttene.

Les også

Filter

AktueltLågøya

Lågøya: Mye aktivitet og mange besøk

12. september 2023
Siden øya ble kjøpt opp i fjor vår har det vært hektiske dager på øya.
AktueltLågøya

Lågøya: Ytterligere åtte hytter åpner!

9. juni 2023
Fra tirsdag 13. juni åpner nye hytter for booking på herlige Lågøya!
AktueltKronikker og fagartiklerLågøya

Lågøya: En øy for friluftslivet

1. april 2023
Det er ikke hver dag en hel øy med 21 hytter legges ut for salg i Oslofjorden. Da Circle K skulle selge feriestedet de ansatte hadde brukt i generasjoner, lyktes det OF og DNT Oslo og Omegn å få kjøpt…