Skip to main content

Torsdag 1. februar kl 10:00 kan du booke hytte på Lågøya. Fra 19. april kan du overnatte i en av de 19 hyttene du kan velge mellom på øya.

Mange benyttet seg av muligheten for en overnattingstur til Lågøya i fjor. Det har kommet gode tilbakemeldinger, og sjansen er stor for at noen har fått seg et nytt favorittsted! Om du ønsker deg til øya i sommer, kan det være lurt å planlegge allerede nå.

 

Informasjon og booking

Alle hyttene er oppgradert

Det har blitt lagt ned en solid innsats for å få å oppgradere med nytt toalett, ildsteder og gassanlegg i alle hyttene. Både DNT Oslo og Omegn, inkludert med sine frivillige, OF og håndverkere har lagt ned en gedigen innsats på øya.

 

Til øya

Lågøya ligger en liten fergetur ut fra Fagerstrand på Nesodden. Det er også mulig å ta ferge fra Oslo. Husk alltid å sjekke fergetidene på ruter.no om du planlegger å ta deg ut med ferge. Du kan også komme med egen båt.

 

Unik øy

Hyttene ligger spredt ut over hele øya med begrenset innsyn fra nabohyttene. Lågøya har store naturverdier, og du kommer tett på gammel skog og rødlistede arter som dragehode. Her ute vil du ha mulighet for vandreturer langs øyas stier, låne en av robåtene på øya eller rett og slett hoppe i sjøen fra svaberg eller brygger.

 

Les også

Filter

AktueltLågøya

Lågøya: Mye aktivitet og mange besøk

Siden øya ble kjøpt opp i fjor vår har det vært hektiske dager på øya.
12. september 2023
AktueltLågøya

Lågøya: Ytterligere åtte hytter åpner!

Fra tirsdag 13. juni åpner nye hytter for booking på herlige Lågøya!
9. juni 2023
AktueltKronikker og fagartiklerLågøya

Lågøya: En øy for friluftslivet

Det er ikke hver dag en hel øy med 21 hytter legges ut for salg i Oslofjorden. Da Circle K skulle selge feriestedet de ansatte hadde brukt i generasjoner, lyktes det OF og DNT Oslo og Omegn å få kjøpt…
1. april 2023
AktueltLågøya

Velkommen til Lågøya

Fra 1. juli er Lågøya i Frogn kommune et nytt friluftsområde til glede for alle. Foreløpig bare for dagsturer, men fra neste år blir det mulig å leie hyttene.
1. juli 2022
AktueltLågøya

En egen øy for friluftslivet i Oslofjorden!

En svært gledelig nyhet: OF og DNT Oslo og Omegn overtar Lågøya i Oslofjorden. En privat øy på 130 mål med 21 hytter, som selges av Cirkle K. Kjøpet er finansiert av Sparebankstiftelsen DNB. Dette blir et stort løft for…
29. april 2022